سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: قاچاقچیان لوازم خانگی قاچاق را از نمایندگی سامسونگ در عراق تحویل می‌گرفتند بعد از ورود این کالا به کشور پول حاصل از فروش آن را به نمایندگی تحویل و به ازای آن دستمزد اندکی دریافت می‌کردند.

انبار احتکاری لوازم خانگی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، حمیدرضا دهقانی‌نیا درباره جزئیات انهدام باند قاچاق واردات لوازم خانگی کره‌ای به کشور، بیان کرد: عوامل قاچاق واردات لوازم خانگی از دو رویه کوله‌بری و ته‌لنجی برای واردات کالاهای لوازم خانگی به کشور سوء استفاده کرده‌اند. 

سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: مغز متفکر این باند در کردستان و بازوان اجرایی آن در خوزستان بوده‌ است که این قاچاقچیان از بستر کوله‌بری و ته لنجی سوء استفاده کرده و با هدایت آنها کالاهای قاچاق را به کشور وارد می‌کردند. 

واردات ۹۴ هزار دستگاه لوازم خانگی قاچاق کره‌ای

وی بیان کرد: این باند واردکننده لوازم خانگی قاچاق در دو سال گذشته نزدیک به ۹۴ هزار قطعه کالای لوازم خانگی قاچاق به کشور وارد کرده‌اند و ۹۱۰ میلیارد تومان کالا فروخته‌اند. 

دهقانی‌نیا افزود: از طریق ته لنجی حدود ۶ هزار قلم کالا به ارزش ۸۱ میلیارد آورده‌اند که ۴ هزار قلم آن را به ارزش ۴۴ میلیارد تومان به کشور وارد کرده‌اند. 

کشف ۳ هزار و ۴۰۰ دستگاه قاچاق لوازم خانگی از انبارها

سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار کرد: ۳ هزار و ۴۰۰ قلم کالا از این میزان از انبارها کشف شده که کالاهای کشف شده شامل تلویزیون، یخچال، ماشین لباس‌شویی، ماشین ظرف‌شویی و کولر گازی است. 

سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: در ضربه اخیر به باند واردات قاچاق لوازم خانگی فقط ۷۸۰ تلویزیون کشف شده است. 

وی با بیان اینکه این باند واردات قاچاق لوازم خانگی قاچاق عمله نماینده شرکت سامسونگ در عراق بوده‌اند، گفت: این افراد سرمایه‌ای در اختیار ندارند تا لوازم خانگی قاچاق را با سرمایه خودشان خریداری و به کشور وارد کنند بلکه به عنوان کارگر برای نماینده شرکت سامسونگ در عراق کار می‌کردند. 

دستمزد ۵۰ هزار تومانی به ازای واردات هر دستگاه لوازم خانگی

دهقانی‌نیا در مورد  شیوه کار این باند واردات لوازم خانگی قاچاق به کشور گفت: این باند لوازم خانگی قاچاق را از نماینده شرکت سامسونگ در عراق دریافت می‌کرده‌اند و به شیوه‌های مختلف ته‌لنجی یا کوله‌بری وارد کشور می‌کردند و پس از فروش این کالاها در کشور پول آن را به نماینده شرکت سامسونگ در عراق تحویل می‌داده و به ازای فروش هر دستگاه لوازم خانگی قاچاق دستمزدی مثلا ۵۰ هزار تومانی دریافت می‌کرده‌اند. 

وی با تاکید بر اینکه باید فکری به حال اقتصاد بیماری کرد، گفت: بخشی از این اتفاقات ناشی از معیشت ضعیف بومی‌ها در برخی از مناطق کشور است. 

دهقانی‌نیا اظهار کرد: کالای قاچاق از طریق ته لنجی به کشور وارد و صاحب لنج و ملوان نیز برای واردات آن همکاری می‌کنند و در نهایت نیز از طریق شوتی‌ها در اقصی نقاط کشور توزیع می‌شود. 

وی با بیان اینکه این باند وارد کننده لوازم خانگی قاچاق کالاهای شرکت لوازم خانگی کره‌ای سامسونگ را از عراق به کشور وارد می‌کرده‌اند، گفت: این در حالی است که کشور کره در دوران تحریم‌های آمریکا با ما همکاری نکرد و هنوز هم تلاش می‌کند که بازار لوازم خانگی ما از روش‌های مختلف حفظ کند. 

دهقانی‌نیا  افزود: امیدوارم که با بهبود وضعیت اقتصادی دیگر شاهد این بلاهای اقتصادی نباشیم.

روز گذشته روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای از شناسایی یکی از سرشبکه‌های بزرگ قاچاق سازمان یافته لوازم خانگی و ضربه این شبکه خبر داد. 

کد خبر 639915

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حمید IR ۱۲:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۷
    0 0
    باید این را در نظر داشت این حجم از کالاهای وارداتی را نمی توان با لنج و کولبری به صورت سالم وارد کشور کرد. طبیعتا از مجاری قانونی ولی به صورت قاچاق وارد کشور شود. به نظر این موارد شفاف سازی شود و راههای قانونی کشور بیشتر کنترل شود نتیجه بهتر در بر خواهد داشت